LGTDTY is een afkorting van: let’s get things done this year. 

Ken je dat? Zoveel op je to do lijst dat je het overzicht niet meer hebt? Je stelt minder leuke taken uit die door de dag heen tóch stilletjes voor onrust zorgen. Je bent aan het multitasken waardoor je ongemerkt focus verliest. Herkenbaar?

Je bent echt niet de enige. Ook ik liep tegen bovenstaande punten aan. Tot ik ontdekte dat het beter is een paar dingen echt goed te doen, dan veel kleine dingen slecht. Ik multitaskte er op los. Achteraf totaal niet effectief en daardoor was ik niet productief.

Ik ben op zoek gegaan naar de ideale combinatie tussen een planner en een agenda. Mijn zoektocht heeft geleid tot het ontstaan van de Let’s get things done this year planner. Bewust minimaal ontworpen, omdat ruimte en overzicht zorgt voor rust.

Deze planner helpt jou meer overzicht te creëren, je taken te kaderen en de kleine dingen die voor onrust zorgen niet meer uit te stellen.
 

Tegenwoordig neem ik elke avond een kwartiertje om de volgende dag te plannen. Ik maak een lijstje van alle taken die ik wil oppakken. Welke 3 taken zijn het belangrijkst? Ik zorg dat ik deze drie dingen elke dag écht afrondt. Ik houd ruimte voor momentjes waarop even niks moet, ik drink een kopje koffie, loop een rondje en ontspan. Ik plan met vrijheid en houd genoeg energie over gedurende de dag. Zonder mijn prioriteiten uit het oog te verliezen.

Door te werken met een to-do lijst focus ik op de dingen die écht belangrijk zijn. Dit maakt mijn werk concreter en daardoor ben ik veel gerichter bezig met één taak. Hierdoor voorkom ik multitasken. Heerlijk productief word ik er van én ik behoud mijn focus.

En die kleine dingen die ik eerst liever uitstelde? Die pak ik nu als eerst op. Ze kosten vaak maar 10 minuten en als ik ze niet doe, zorgen ze voor onrust. Ook met deze 10 minuten taken is rekening gehouden in de ontwikkeling van de planner. Heerlijk om die af te vinken.

De planner in het kort:

Deze planner helpt je meer voldoening te halen uit je werk. Wil jij dit ook? Dan is de LGTDTY weekplanner echt iets voor jou! Hopelijk helpt de planner jou net zoals die mij doet.

Liefs, 
Shanice

KVK: 70032394
BTW nr: NL002305774B93

Volg ons ook op Instagram

Volg ons op Instagram voor handige tips, inspiratie en meer!

Alle planners van LGTDTY worden volledig geproduceerd in Nederland. 

Adres (geen bezoekadres)
LGTDTY Planners
Wilhelminastraat 56
4132GG Vianen